Wild eten in Twente, bij restaurant Vinck
Pure Twentse wildsmaken met lokale producten en de keukenbrigade van Restaurant Vinck die alles met liefde bereidt. Wild eten is een begrip in Twente. Maar ook zeker bij Restaurant Vinck in Geesteren, nabij Almelo, Hengelo en Enschede. Twente is de ideale streek voor een culinaire wildbeleving. Met een compleet wildmenu laat restaurant Vinck de smaakpapillen versteld staan van de aromatische wildsmaken vergezeld door de eigen unieke Twentse wijnen. Met Vinck's complete wildmenu hoeft er niet gekozen te worden. Kies de mooiste tafel én geniet!
Wildmenu 2024 bij Vinck
Vanaf 15 oktober.
Ontvangst met verschillende amuses Voorgerecht
Gerookte ganzenborst met compote van vossenbessen, crème van jeneverbes, verschillende bereidingen van pompoen en krokant van peperkoekTussengerecht (bij 5 gangen)
Roodpoot patrijs met gekonfijte zuurkool, knolselderij en eekhoorntjesbroodSoep
Wildbouillon met een kraag van truffelroom2e Tussengerecht (bij 6 gangen)
Reebout met kweepeer, crème van topinamboer, pastinaak en oesterzwammen van de Heppenweg
Hoofdgerecht
Hazenrug van het karkas met hazenpeper, rode kool, spruiten, aardappelmousseline, stoofpeer en wildjus
Nagerecht
Clafoutis van suikerbrood met gepocheerde appels en peren, crème van melkchocolade en ijs van tonkabonen met room van Boer Kees
4 gangen wildmenu € 60,- | 5 gangen wildmenu € 72,- | 6 gangen wildmenu € 90,-
Via de knop "reserveren" legt u eenvoudig uw tafel vast. Voor wild eten is reserveren gewenst.
Vanaf 15 oktober 2024.