Wild eten in Twente, bij restaurant Vinck

Pure Twentse wildsmaken met lokale producten en de keukenbrigade van Restaurant Vinck die alles met liefde bereidt. Wild eten is een begrip in Twente. Maar ook zeker bij Restaurant Vinck in Geesteren, nabij Almelo, Hengelo en Enschede. Twente is de ideale streek voor een culinaire wildbeleving. Met een compleet wildmenu laat restaurant Vinck de smaakpapillen versteld staan van de aromatische wildsmaken vergezeld door de eigen unieke Twentse wijnen. Met Vinck's complete wildmenu hoeft er niet gekozen te worden. Kies de mooiste tafel én geniet! 

Wildmenu 2024 bij Vinck 

Ontvangst met verschillende amuses 

Voorgerecht

Gerookte ganzenborst met compote van vossenbessen, crème van jeneverbes, verschillende bereidingen van pompoen en krokant van peperkoek

Tussengerecht (bij 5 gangen)

Roodpoot patrijs met gekonfijte zuurkool, knolselderij en eekhoorntjesbrood

Soep 

Wildbouillon met een kraag van truffelroom 

2e Tussengerecht (bij 6 gangen)

Reebout met kweepeer, crème van topinamboer, pastinaak en oesterzwammen van de Heppenweg 

Hoofdgerecht

Hazenrug van het karkas met hazenpeper, rode kool, spruiten, aardappelmousseline, stoofpeer en wildjus

Nagerecht 

Clafoutis van suikerbrood met gepocheerde appels en peren, crème van melkchocolade en ijs van tonkabonen met room van Boer Kees

4 gangen wildmenu € 60,- | 5 gangen wildmenu € 72,- | 6 gangen wildmenu € 90,- 

Via de knop "reserveren" legt u eenvoudig uw tafel vast. Voor wild eten is reserveren gewenst.