Wijn proeverij

De meest smaakvolle wijnproeverij van Twente. Kom, proef, leer en laat het je smaken. Boek een wijnproeverij en leer de wereld van De Wijnmakers kennen; duurzaam en ontzettend smaakvol! Je wordt ontvangen met een heerlijk glas, kuiert vervolgens door de wijngaard en slaat daarna aan het proeven in ons proeflokaal. Dit alles natuurlijk onder bezielende leiding van De Wijnmakers.

 

wanneer: zaterdag en zondag.

start: 14.00 uur

duur: 2.5 uur

wat: wijn (5 glazen) & spijs proeverij, rondleiding door wijngaard en wijnmakerij

kosten: €25.-

 

Wil je met je eigen groep komen (op een ander tijdstip/andere dag)? Neem dan contact met ons op!

wijnproeverij

Ons
restaurant

Dineren bij Vinck is een unieke belevenis. Bij Vinck laten we je smaakpapillen tintelen met culinaire gerechten. Met wijn als rode draad en kwaliteit als basis. Je dineert midden tussen onze wijnvelden. De duurzame wijn die we schenken produceren we met veel liefde in eigen wijnmakerij, direct naast het restaurant. Onze gerechten worden samengesteld met smaakvolle ingrediënten uit de directe omgeving van Twente. Lokaler kan niet en zo willen we het ook!

Beleef Twente met al je zintuigen. We zien je heel graag bij Vinck!

Geen wijnliefhebber? Schroom niet, we schenken ook heerlijk bio-bier én -frisdrank.

Streekmenu aan huis

Iets te vieren? We bezorgen met liefde een heerlijk streekmenu aan huis, natuurlijk met een bijpassend wijnarrangement. Ook op plekken waar geen stroom of kookgelegenheid is, redden wij ons met een sfeervolle dutchfirepit. Kom je liever met een gezelschap naar ons toe? Wees welkom! We verzorgen van eenvoudig diner tot totale wijnbeleving met wijngaardtour of wijnproeverij.

Neem contact met ons op!

Neem contact op

Restaurant Vinck

Vinckenweg 83

7678 TA Geesteren (OV)

Woensdag t/m Zondag
11:00 - 22:00

Vanaf maart 2024

Maandag t/m Zondag

11:00- 22:00