Wij zijn Rob Kleinsman, Robert Spenkelink en Jeroen Ziel en begonnen in 2017 aan ons wijnavontuur. Na jaren hobbymatig bezig geweest te zijn met wijn, als mooie verlengstuk van horecawerk, namen we in 2017 een wijngaard over. In 2018 stuurden we meerdere wijnen op naar prestigieuze Weense wijnkeuring en werden beloond met goud voor onze rode wijn. Dat gaf ons goede moed om door te gaan.
Vijf jaar lang combineerden we werk in de horeca met het verder bouwen aan onze wijngaard. We zagen de biodiversiteit toenemen, de wijnstruiken floreren, de druivenoogst toenemen en lieten daar heel graag mensen van meegenieten tijdens onze proeverijen en wijngaarddiners. Ondertussen produceren we een kleine 20.000 a 25.000 flessen wijn per jaar. We maken wijnen, die goed samen gaan met eerlijke, pure en lokale gerechten. Uit het verlangen zelf de ultieme wijn-spijs combinaties neer te zetten, ontstond restaurant Vinck. Weer een vink op ons lijstje, aan de Vinckenweg met bovenal veel ‘vin’, die we willen laten proeven. Naast ons restaurant vind je aan de Vinckenweg een proeflokaal, onze nieuwe wijnmakerij en een nieuw aangeplante wijngaard.
Tot bij Vinck!
Rob, Robert en Jeroen