Uit eten met Kerst in Twente, bij restaurant Vinck
Bijzonder en culinair uit eten met Kerst in Twente? Kom dan smaakvol dineren bij restaurant Vinck in Geesteren. Bij restaurant Vinck bent u tijdens Kerst 2025 aan het juiste adres. Restaurant Vinck is gelegen in het buitengebied van Geesteren, nabij Almelo, Hengelo en Enchede. Wilt u eens een compleet andere beleving met Kerst? Kom dan genieten bij één van de meest sfeervolle restaurants van Twente met de beste keuken en de lekkerste Twentse wijnen, restaurant Vinck. De brigades van restaurant Vinck zijn verheugd om u te mogen verwelkomen. Chef-kok Rob Kleinsman bereid zijn kerstmenu's met passie. Kortom beleef de Kerst in Twente bij restaurant Vinck.
Bij restaurant Vinck draait alles om een heerlijke avond voor de gasten. De keukenbrigade bereid elk Kerst gerecht met zorg en aandacht. Verreweg de meeste ingrediënten komen van Twentse bodem. Liefhebber van vlees, vis of vegetarische gerechten? Bij restaurant Vinck is voor ieder wat wils met Kerst 2025!
Kerstmenu 2025
Ontvangst door de Kerstman met Glühwein van de WijnmakersVoorgerecht:
Zacht gegaarde heilbot met dungesneden portobella, crème en krokant van topinamboer uit de tuin van kleine oma, beukenzwammetjes en geroosterde hazelnoten
of
Marbré van regiorund uit Markelo met spek van het wolvarken uit Daarle, brioche, truffel, duxelles, zilverui en radijs
of
Cremeux topinamboer uit de tuin van kleine oma, quinoa van de Zenderense Es , wilde rijst, truffel, portobella en geroosterde hazelnoten
Tussengerecht:
Soep van eekhoorntjesbrood met ‘hachee’ van shiitakes uit Tilligte
brioche en truffelboter
2de tussengerecht: (6 gangen menu)
Geroosterde rogvleugel met crème en compote van pompoen, gesmoorde paksoi en saus van vadouvan
3de tussengerecht: (5 gangen menu)
Veluwse Boerderij eend met crème van maïs, polenta en groene asperge
Hoofdgerecht:
Ijselmeerbaars met crème van knolselderij, gekonfijte knolselderij en romige saus van jeneverbes
Of
Tournedos en stoof van het dubbeldoel koe van boer Bauke uit Weerselo, krokante aardappel, crème van bataat en gesmoorde spruiten
Of
Ravioli gevuld met gorgonzola en walnoot, romige saus en gebakken oesterzwammen
Kaas: (7 gangen menu)
Nederlandse kazen van het kaasbuffet
Dessert
Bombe van champagne mousse gevuld met bloedsinaasappel, crème van melkchocolade en roomijs van tonkabonen
Menuprijzen
4 gangen kerstmenu €69.- | 5 gangen kerstmenu €79.- | 6 gangen kerstmenu €89.- | 7 gangen kerstmenu €99.-Dit menu wordt geserveerd op:
25 december 1ste kerstdag
26 december 2de kerstdag
27 december afterkerst
28 december afterkerst
Reserveer voor Kerst gemakkelijk via de knop "reserveren" op deze website. Laat u ons bij het reserveren in de opmerkingen weten hoe veel gangen u wenst?
Om uw reservering te garanderen vragen wij een aanbetaling van € 50,- per tafel. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op uw dinerrekening.