Uit eten met Kerst in Twente, bij restaurant Vinck

Bijzonder en culinair uit eten met Kerst in Twente? Kom dan smaakvol dineren bij restaurant Vinck in Geesteren. Bij restaurant Vinck bent u tijdens Kerst 2025 aan het juiste adres. Restaurant Vinck is gelegen in het buitengebied van Geesteren, nabij Almelo, Hengelo en Enchede. Wilt u eens een compleet andere beleving met Kerst? Kom dan genieten bij één van de meest sfeervolle restaurants van Twente met de beste keuken en de lekkerste Twentse wijnen, restaurant Vinck. De brigades van restaurant Vinck zijn verheugd om u te mogen verwelkomen. Chef-kok Rob Kleinsman bereid zijn kerstmenu's met passie. Kortom beleef de Kerst in Twente bij restaurant Vinck.

Bij restaurant Vinck draait alles om een heerlijke avond voor de gasten. De keukenbrigade bereid elk Kerst gerecht met zorg en aandacht. Verreweg de meeste ingrediënten komen van Twentse bodem. Liefhebber van vlees, vis of vegetarische gerechten? Bij restaurant Vinck is voor ieder wat wils met Kerst 2025!

Kerstmenu 2025

Ontvangst door de Kerstman met Glühwein van de Wijnmakers

 

Voorgerecht:

Zacht gegaarde heilbot met dungesneden portobella, crème en krokant van topinamboer uit de tuin van kleine oma, beukenzwammetjes en geroosterde hazelnoten

 

of

 

Marbré van regiorund uit Markelo met spek van het wolvarken uit Daarle, brioche, truffel, duxelles, zilverui en radijs

 

of

 

Cremeux topinamboer uit de tuin van kleine oma, quinoa van de Zenderense Es , wilde rijst, truffel, portobella en geroosterde hazelnoten

 

 

Tussengerecht:

Soep van eekhoorntjesbrood met ‘hachee’ van shiitakes uit Tilligte

brioche en truffelboter

 

2de tussengerecht: (6 gangen menu)

Geroosterde rogvleugel met crème en compote van pompoen, gesmoorde paksoi en saus van vadouvan

 

3de tussengerecht: (5 gangen menu)

Veluwse Boerderij eend met crème van maïs, polenta en groene asperge

 

 

Hoofdgerecht:

Ijselmeerbaars met crème van knolselderij, gekonfijte knolselderij en romige saus van jeneverbes

Of

Tournedos en stoof van het dubbeldoel koe van boer Bauke uit Weerselo, krokante aardappel, crème van bataat en gesmoorde spruiten

Of

Ravioli gevuld met gorgonzola en walnoot, romige saus en gebakken oesterzwammen

 

Kaas: (7 gangen menu)

Nederlandse kazen van het kaasbuffet

 

Dessert

Bombe van champagne mousse gevuld met bloedsinaasappel, crème van melkchocolade en roomijs van tonkabonen


Menuprijzen

4 gangen kerstmenu €69.- | 5 gangen kerstmenu €79.- | 6 gangen kerstmenu €89.- | 7 gangen kerstmenu €99.-

Dit menu wordt geserveerd op:
25 december 1ste kerstdag
26 december 2de kerstdag
27 december afterkerst
28 december afterkerst

Reserveer voor Kerst gemakkelijk via de knop "reserveren" op deze website. Laat u ons bij het reserveren in de opmerkingen weten hoe veel gangen u wenst?

Om uw reservering te garanderen vragen wij een aanbetaling van € 50,- per tafel. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op uw dinerrekening.