Uit eten met Kerst in Twente, bij restaurant Vinck

Bijzonder en culinair uit eten met Kerst in Twente? Kom dan smaakvol dineren bij restaurant Vinck in Geesteren. Bij restaurant Vinck bent u tijdens Kerst 2024 aan het juiste adres. Restaurant Vinck is gelegen in het buitengebied van Geesteren, nabij Almelo, Hengelo en Enchede. Wilt u eens een compleet andere beleving met Kerst? Kom dan genieten bij één van de meest sfeervolle restaurants van Twente met de beste keuken en de lekkerste Twentse wijnen, restaurant Vinck. De brigades van restaurant Vinck zijn verheugd om u te mogen verwelkomen. Chef-kok Rob Kleinsman bereid zijn kerstmenu's met passie. Kortom beleef de Kerst in Twente bij restaurant Vinck.

Bij restaurant Vinck draait alles om een heerlijke avond voor de gasten. De keukenbrigade bereid elk Kerst gerecht met zorg en aandacht. Verreweg de meeste ingrediënten komen van Twentse bodem. Liefhebber van vlees, vis of vegetarische gerechten? Bij restaurant Vinck is voor ieder wat wils met Kerst 2024!

Kerstmenu 2024

Ontvangst door de Kerstman met Glühwein van de Wijnmakers


Voorgerecht

Dun gesneden coquille met bloemkool créme, ingelegde bloemkool, geroosterde hazelnoten en vinaigrette van groene kruiden
of
Gerookte runderlende van het Regiorund met ‘lardo’ van het wolvarken uit Daarle, crème van truffel en spek, geschaafde radijs, beukenzwammetjes, compote van gepofte paprika en amandelen
of
Quinoa van de Zenderense Es, bloemkool crème en ingelegde bloemkool, geroosterde hazelnoten en vinaigrette van groene kruiden


Tussengerecht

Soep van eekhoorntjesbrood met ‘hachee’ van shiitakes uit Tilligte brioche en truffelboter


Tweede tussengerecht (5 gangen menu)

Ravioli van knolselderij met gemarineerde dryaged bietjes, krokant van bunkerkaas en luchtige saus van notenboter


Derde tussengerecht (6 gangen menu)

Twentse Blauwe Hoen met parelgerst van de Zenderense Es, crème van mais, baby mais, polenta, lavas en jus van de karkassen


Hoofdgerecht

Snoekbaars uit het IJsselmeer met crème van gepofte knolselderij, gekonfijte zuurkool, eekhoorntjesbrood en schuim van truffel
of
Ossenhaas tournedos van het dubbeldoel rund van boer Bauke uit Weerselo met creme van bataat, gesmoorde savooiekool en oesterzwammen van de Heppenweg
of
Tarte tatin van witlof, pastinaak creme vergezeld door de Rooije van Heileuver


Kaas (7 gangen menu)

Nederlandse kaas van het kaasbuffet


Dessert

Feestelijk kerstdessert met amarena kersen, witte chocolade en
eetbaar goud


Menuprijzen

4 gangen kerstmenu €67.- | 5 gangen kerstmenu €77.- | 6 gangen kerstmenu €87.- | 7 gangen kerstmenu €97.-

Dit menu wordt geserveerd op 25, 26, 27, 28 & 29 december!

Reserveer voor Kerst gemakkelijk via de knop "reserveren" op deze website. Laat u ons bij het reserveren in de opmerkingen weten hoe veel gangen u wenst?

Om uw reservering te garanderen vragen wij een aanbetaling van € 50,- per tafel. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op uw dinerrekening.